Uitnodiging ALV KNHS Regio Utrecht Bekijk hier de online versie
Uitnodiging
 
Belangrijk bericht van KNHS Regio Utrecht

Beste paardensporter,

Algemene Ledenvergadering
Het Bestuur van de KNHS Regio Utrecht nodigt je van harte uit om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze Regio. Deze najaarsvergadering vindt plaats op donderdagavond 28 november 2019. De ALV begint om 20:30 uur. De locatie zal op een later moment (met de agenda) bekend worden gemaakt. 

De ALV is er om je stem in de Regio te laten horen. Elk KNHS-lid heeft stemrecht, jij dus ook! Niet alleen vertegenwoordigers van de verenigingen in onze regio, maar ieder lid binnen de regio is van harte welkom op onze ALV. Dit geldt dus ook voor verenigingsleden, iedereen die op een FNRS-manege rijdt of een Ruiter- of Menbewijs heeft. Je bent dan namelijk ook lid van de KNHS.

Wil je bij onze ALV aanwezig zijn? Stuur een e-mail naar alv@paardensportutrecht.nl. Ongeveer twee weken voorafgaand aan de vergadering wordt de agenda van de ALV toegestuurd en op onze website gepubliceerd.

Vacature: secretaris KNHS Regio Utrecht
In verband met het aftreden van onze secretaris Marlous Blaauw zijn we op zoek naar een nieuwe secretaris. Heb je bestuurlijke ervaring en affiniteit met de paardensport in de brede zin van het woord, een uitgebreid netwerk in de paardensportwereld in onze regio en een enthousiaste en resultaatgerichte instelling? Dan is deze functie misschien iets voor jou! Kijk voor de volledige vacature op www.paardensportutrecht.nl. Aanmelden voor deze functie kan tot 24 oktober 2019.

Samen zorgen we ervoor dat de mooiste sport van Nederland nog mooier wordt!

Met vriendelijke groet,

Namens de KNHS Regio Utrecht,

Marlous Blaauw
Secretaris KNHS Regio Utrecht


Hoofdsponsor
#
Official Partner
     
knhs.nl | privacy-cookiebeleid | klantenservice